Vanaf december 2016 gaan de organisatoren van activiteiten van permanente vorming van officina-apothekers de erkenning van de activiteit aanvragen via deze site.

 

 

Bent nog niet geregistreerd op Pharfolio? Als organisator van bijscholingen kan u zich registeren in 3 stappen:

 

1. Registreren op Pharfolio als persoon.

  • Klik op ‘Registreer’, en vul het formulier in.
  • Het e-mail adres dat u ingeeft, is het adres waar tijdens de aanvraagprocedure alle communicatie naar verstuurd wordt. Gebruik daarom een e-mail adres waarop deze communicatie kan opgevolgd worden!
  • Indien u geen APB-nummer kan ingeven omdat u niet werkt in een apotheek, tik dan het cijfer 0 in het veld. Het RIZIV-nummer is niet verplicht in te vullen.
  • Er wordt op het einde van het formulier gevraagd om uw Belgisch rijksregisternummer in te geven. Hebt u dit niet, dan kan u zich niet registreren. Gebruik dan eventueel dat van een collega.
  • Bent u zowel een apotheker die jaarlijks een aantal punten moet verzamelen, als een organisator van bijscholingen, dan hoeft u zich maar 1 maal te registreren. Beide functies zijn mogelijk onder dezelfde account.

 

2. Vraag toegang als organisator.

Nadat u het registratieformulier hebt ingediend, dient u contact op te nemen met APB/OPHACO met de vraag om als organisator te worden toegelaten op Pharfolio.be.

  • U neemt contact via het contactformulier of mailt naar info@vormingapothekers.be
  • Vermeld onder welk e-mail adres u zich hebt geregistreerd in Pharfolio. Vermeld dat u Pharfolio wenst te gebruiken als organisator van bijscholingen om vormingspunten aan te vragen voor uw activiteiten.

 

3. Vul contact- en facturatiegegevens aan.

Wanneer APB/OPHACO uw Pharfolio-account heeft aangepast naar organisator, zal de eerstvolgende keer dat u inlogt op Pharfolio.be gevraagd worden om bijkomende gegevens van uw organisatie in te vullen (contact- en facturatiegegevens). U bent verplicht dit in te vullen.

Vanaf nu bent u geregistreerd als organisator en kan u overgaan tot het indienen van aanvragen.