Ik ben Apotheker/FTA

 

Op Pharfolio.be kan iedere Belgische apotheker/FTA een account aanmaken.

Wanneer u zich registreert, dan wordt voor u een persoonlijke portfolio aangemaakt waarin u bijscholingen kan verzamelen:

  • Een organisator van een bijscholing kan uw aanwezigheid toevoegen in uw persoonlijke portfolio (vraag aan de organisator of hij dat zal doen voor u!).
  • U kan op pharfolio zelf uw gevolgde bijscholingen ingeven, en bvb. een scan van een aanwezigheidsattest opladen.
  • Pharfolio rangschikt uw gevolgde bijscholingen per jaar. U kan eveneens een attest afdrukken.

 

Hoe registreren?

  • Klik hiervoor op registeren (bovenaan).
  • Kies de optie 'Ik wil mij registreren als persoon die een bijscholing volgt'
  • Vul het formulier aan en sla op. Kan u geen APB-nr invullen omdat u bvb. niet werkzaam bent in de apotheek,  vul dan het cijfer "0" in wanneer het APB-nr wordt gevraagd.
  • Was u al geregistreerd, maar bent u uw paswoord vergeten? Klik dan bij het aanmeldformulier op de knop 'wachtwoord vergeten'. Bent u ook uw e-mail adres vergeten, neem dan contact via het contactformulier.
  • Uw account wordt NIET onmiddellijk geactiveerd. Activatie gebeurt op VOORWAARDE dat een organisator van een bijscholing minstens 1 aanwezigheid aan uw naam heeft toegevoegd. Dit kan u dus zelf niet doen.

 

 

Ik ben organisator van een bijscholing voor apothekers/FTA

 

Op Pharfolio.be kan iedere organisator een account aanmaken.

Wanneer u zich als organisator laat registeren, dan kan u via pharfolio:

  • Uw aanvragen indienen om een bijscholingsactiviteit te laten erkennen voor accreditatiepunten in het kader van de verplichte bijscholing voor apothekers.
  • Aanwezigheidsgegevens opladen. U kan de aanwezigheidsgegevens in het systeem inladen, op voorwaarde dat de personen een account hebben in Pharfolio. Aanwezigheidsgegevens kan u manueel ingeven op naam/voornaam/geboortedatum, maar u kan ook aanwezigheden verzamelen door het lezen van de eid-kaarten van de aanwezigen aan de inkom (Hiervoor moet uw wel de nodige software installeren: meer info op www.eid-reader.be)

 

Hoe registreren als organisator?

Zie rubriek 'Organisatoren' op deze site;

 

 

Nuttige documenten

 

De koepel APB/OPHACO stelt enkele nuttige documenten ter beschikking betreffende de permanente vorming voor apothekers. Deze kan u vinden op: https://vormingapothekers.be/nuttige-documenten/

 

 

Het platform Pharfolio.be is een initiatief van IPSA vzw, het instituut voor permanente studie voor apothekers en apothekersassistenten.