Organisator Diabetes Liga vzw
Type activiteit Live
Onderwerp Farmaceutische zorg (Domein B)
Datum 21-03-2024 - 20-05-2024
Aanvangsuur 19:30
Locatie
Adres
Vormingspunten 4
Spreker Verschillende experten in diabeteszorg - en preventie (Aurélie Lampaert, Luk Buyse, Isabelle De Wulf, Inge Van Boxelaer, Youri Taes)
Accred. Nr. 24002670002
Opmerkingen Het symposium biedt een uitgebreid programma met thema’s die verder gaan dan alleen medicatie. Enerzijds wordt de rol van de apotheker toegelicht in het kader van zowel preventie van diabetes type 2 (via het Halt2Diabetes project) als in de zorg van personen met diabetes via de verschillende zorgsystemen (inclusief het nieuwe opstarttraject). Daarnaast werpen we - zowel op vlak van diabetesmedicatie als diabetestechnologie – een blik op het heden, maar ook op wat we kunnen verwachten in de toekomst.
Meer informatie Klik hier

Korte inhoud van de activiteit

Het symposium biedt een uitgebreid programma met thema’s die verder gaan dan alleen medicatie. Enerzijds wordt de rol van de apotheker toegelicht in het kader van zowel preventie van diabetes type 2 (via het Halt2Diabetes project) als in de zorg van personen met diabetes via de verschillende zorgsystemen (inclusief het nieuwe opstarttraject). Daarnaast werpen we - zowel op vlak van diabetesmedicatie als diabetestechnologie – een blik op het heden, maar ook op wat we kunnen verwachten in de toekomst.